8 коментара за “До министъра на правосъдието на Република България

    • Има ли някакъв начин да бъдете малко , по -малко тъп ?
      Или за да бъдете соросоиден трол се изисква интелигетността на коацерватна капка?

  1. Браво на министерството на правосъдието! Съветската армия разгроми фашизма, тя е армия освободителка не само на България, но на цяла Европа от фашистката чума! Не се уморихте да искате разрушаване на паметника на Съветската армия, както и на паметника „Альоша“ в Пловдив, но няма да го бъде! Примирете се и спрете най-после!

    • Рано или късно малоумници като теб ще измрат и ще го махнем!

      • Не мисля така, докато измрем ние, вероятно ще ви се наложи да посрещнете с хляб и сол руската войска, която ще освободи децата ни от подобна гнусна соросоидна сган, като вас и от анлсаксонските грабители и окупанти.

    • Чёрт возьмёт тебя А.Чортов и всех остальных кровьнл-красных коммунистов,исчадия Сатана!

  2. Вижте това – няма нужда от коментар – Червената армия продължава освободителната си мисия : Zaplakala Makedonija za Putin – YouTube

    Jan 30, 2016 … Македония плачет по Путину Хитом в Македонии стала песня, в которой российского президента призывают приехать и спасти страну …- от ЕС и НАТО! След като Македония им била писменост и език и пр.

  3. „Историческото познание и документи ни позволяват със сигурност да знаем, че Съветска Русия обявява война на България на 5 септември 1944 и че съветските войски установяват режим на окупация в страната ни в периода септември 1944 – юли 1947.“: – Демек Народния съд и останалите мракобесия от този период ги преписваме на Сталин и това е 😉 БКП няма вина???!!!

    Жалка история сте ……
    Народът няма да позволи да се пипнат тези монументи….. признателност именно това хората засвидетелстват към народите обединени в армия, която унищожава чумата на Човечеството – Хитлеро-фашизма!!!!!
    .. Особено в наши дни, когато соца дебне от всеки ъгъл (в тая беднотия и мизерия)!!!

Вашият коментар