6 коментара за “01.02.2013 – Ден на почит към жертвите на комунизма

  1. Паметникът на съветската армия трябва да бъде демонтиран, на мястото на бронзовата фигура на войника с автомата трябва да бъде поставена фигурата на опълченеца със самарското знаме, а барелефите да бъдат сменени с барелефи показващи сцени от войните за освобождение и обединение на България. Нека да спрем да тачим чуждите армии, а да почетем достойно паметта на българските войни загинали за България. Всеки, който милее повече за Русия от колкото за България, може да си хване влака за Москва и никога повече да не се връща!

    • Посетете Виена, Берлин, Хелзинки и някои други европейски градове, за давидите как се съхраняват и се грижат за своите паметници там, включително и за тези, посветени на Русия и на Съветската армия. Във Виена напааметника на съватската армия има цитат от реч на …Сталин и това не смущава никого.

      • Защо ли във Франция не са си запазили Бастилията?

    • Посетете Виена, Берлин, Хелзинки и някои други европейски градове, за да видите как се съхраняват и се грижат за своите паметници там, включително и за тези, посветени на Русия и на Съветската армия. Във Виена на пааетника на Съветската армия има цитат от реч на …Сталин и това не смущава никого.

    • И тогава в България ще останете – Минджев и още 2000-3000 урода

  2. Направете паметник на майките си със Шалвари,и фереджета

Вашият коментар