Почит към Апостола на свободата 19.02.2011

3 коментара за “Почит към Апостола на свободата 19.02.2011

  1. Време е да се освободим от архитектурните елементи на комунизма, наистина. И да ги преместим в музеите. Добре ще е паралелно да се действа и в посока на освобождаването от елементите на бившата БКП, които все още се подвизават по етажите на властта.

  2. Време е да се освободите добре заплатеното си пропагандно лаене по паметниците на достойните съветски войници, на които наследниците на посраните фашистки елементи / не се учудвайте, класовото капиталистическо общество в същността си е фашистко /, не могат да простят, че прекършиха гръбнака на техните предшественици и попречиха на “ висшите “ и „способни “ западни цивилизации да ни колонизират и заробят, както направиха напр. със всички държави попаднали в сферата на “ цивлизационния “ им план и световен ред.

    Казах, че капиталистическото общество в същността си е фашистко и това се корени в идеята за разделяне – “ способни “ , “ неспособни “ т.е. способните имат право да живеят на гърба на неспособните, само дето способността се определя от това ,което дедо е откраднал от “ неспособните“ експлоатирайки ги и недопускайки ги на различни измислени основания да се развият, поради което в бедните страни всеки ден се ражда по един Моцарт ама тези от богатите страни не му дават да влезе в стаята с пианото, щото требе да копа царевицата, та „способните“ да я продадат на борсата за храни и да станат още по богати ….. така е …

    Сблъсъкът е цивилизационен и Запада го води много отдавна – първоначално с нас, а след това с Русия , нека ви напомня 1206г. – Одрин , вие сами ще се сетите кой български цар разгромява кръстоносците и пленява император Балдуин, след това Александър Невски на два пъти разгромява западната католишка паплач и не позволява унищожаването на източно -православната християнска цивилизация… в 1240г.на Нева и в 1242г. на чудското езеро ……………………..

    Това не се прощава, а за разлика от нас западните лайнета са гнусни и отмъстителни, не случайно Ньойския договор е сключен в имението на граф Ньой , загинал в битката при Одрин от български меч …ей , близо 700 години чакали реванш тия католици боголюбиви …

    Та такива са релациите и ако не можете да осъзнаете старата българска поговорка , че „Брат, брата не храни, но тежко му кой си го няма “ , вървете лижете задниците на тези , които гледат на вас като на слуги … всъщност вие си го и заслужавате, защото явно сте такива .

  3. Типичният циничен болшевишки боклук Георги Иванов, заради такива червени боклуци сме на това дередже, да ни управляват потомците на комунистическите клошари, които произхождат от ПАРТИЗАНСКИТЕ ЗЕМЛЯНКИ и гета. Нека да изпратим всички комунисти в любимата им русия и мАсква и да съградим една нова НЕкомунистическа България без подлогите на мАсква, като другарят Иванов !

Вашият коментар