Пред Столична община 01.02.2011

4 коментара за “Пред Столична община 01.02.2011

    • Сбъркахте лозунга, драга ми Алуркова .

      Истинският лозунг е : Смърт на фашизма, свобода на народа !

      За да Ви стане ясно, защо това е истинският лозунг, тъй като , както винаги Вие „дерьмократите“ никога нищо не сте прочели , а повтаряте като папагали, съм готов да Ви осветля.

      Смърт на фашизма, свобода на народа! (на сръбски Смрт фашизму, слобода народу, на хърватски Smrt fašizmu, sloboda narodu!, на словенски: Smrt fašizmu, svoboda narodu!, на македонска литературна норма: Смрт на фашизмот, слобода за народот) е популярен лозунг на българските и югославски партизани по време на Втората световна война.

      За пръв път, поне така казва историята, хърватският комунист и партизанин Степан Филипович, обесен на 22 май 1942 година, преди да умре, вдига двете си ръце в свити юмруци и произнася фразата „Смърт на фашизма, свобода на народа!“
      От този момент този лозунг е може би най -популярният комунистически и партизански поздрав.

      Моля Ви, не се и опитвайте да се сравнявате с хора, които с риск за живота си са отстоявали правото на нормален живот на своите деца, майки, бащи и съпрузи , както и на всяко онеправдано и експлоатирано човешко същество.

      Вероятно сте много млада, много недочела и много манипулирана, което е възможно да Ви оправдае в моите очи , но все пак не се гаврете с паметта на най-достойните синове и дъщери на българския, хърватския, сръбския и словенския народи.

      • До Георги Иванов.
        Ами като лозунга ви е такъв, защо тогава направихте точно обратното. Впрочем не мога да схвана какво общо има комунизма с каквото и да било освобождение на когото и да било. Навсякъде където стъпи съветски ботуш освобождава страната единствено от национална независимост. Ненапразно Югославия се разпадна с такава касапница от страна на сръбския комунистически империализъм, която е съпоставима само с режима на Пол Пот в Камбоджа и на България след 9 септември 1944 г. Другарят Иванов, които обвинява Валя в невеждество е образец на точно таков. Той не само има познания за историята от краткия курс на История на БКП, но дори нея е прочел неграмотно. Югославия е окупирана от Германия страна и е нейно право да воюва за свободата си, но каква свобода й донася Тито? Според официално публикуваните данни Ами четете бе другарю Иванов, прочетете поне за комунистическия рай в Голи оток. В световните класации на злодеите на ХХ век Йосип Броз Тито е на едно от челните места, редом със Сталин, Хитлер, Мао Дзедун и Пол Пот – от тях само хитлер е национал- социалист, другите всички са комунисти. Но да ограмотявам един продукт на агитпропа на живковизма не си заслужава денгубата. Затова ще си послужа с голи факти. За 6 години – до началото на ВСВ Хитлер убива около 10 000 свои политически противници. За 6 месеца след 9 септември 1944 г. БКП убива около 60 000. При това Германия е около 15 пъти по-голяма от България.
        На 9 септември Съветската армия окупира България и връчва властта на 7 000 комунисти – толкова ги преброява ЦК на БКП. За да смачка съпротивата на българския народ в България се настанява 600 000 съветска армия, която принуждава българите да я изхранват и обгрижват докато тя безогледно ги граби – конфискува всичко което й хареса и никой няма право дори да й иска документ. Освен това всеки съветски войник отнема от обикновените граждани всичко което си поисква, изнасилвайки жени и девойки и убивайки мъжете и бащите, които се противят. Но и това не стига – налага „търговски договори“ по цени определяни от Кремъл – между 2 до 15 пъти по-низки от реалните. Но и тях не плаща, при това българските левове започват да се печатат в Москва без български контрол – могат да си отпечата колкото си поискат за себе си. Принудената война в която е хвърлена Българската армия й струва 34 000 жертви, но СССР гласува против признаването й за съвоюваща страна – защото иначе окупационната армия трябва да си отиде и БКП веднага ще падне от власт. За концлагерите през които минават над 300 000 българи дори не ми се говори – далеч по-жестоки от нацистките. Списъкът само на съсипията, която комунизма донася на България е безкраен, защото продължава и до днес – няма мутра или олигарх, който да не е свързан с пъпната си връв с БКП.
        Но да се върнем на онези зблудени младежи, излъгани от съветската пропаганда преди 9.9.1944 г. Това че са ги излъгали и са згинали за една фалшива идея не е никакъв плюс – това е само още едно престъпление на комунизма. Докато в България се прожектират съветски филми представящи СССР като земен рай, там се редуват безкрайни ужаси един след друг – граждански и империалистически войни на съветския империализъм, гладоморът при който умират от глад много милиони хора, ГУЛАГ – с помощта на милионите роби на НКВД се строят великите строежи на комунизма, които произвеждат предимно това което е необходимо на Сталин за планираната световна война, после идват чистките му през 1937-1938 г. – убива нови милиони хора. И отново този списък е безкраен.
        Но да надникнем в идеологията – между дрънканиците на Сталин и Гьобелс за социалистическото бъдеще няма никаква разлика – цитатите на единия и другия не могат да бъдат различени дори от специалист. Е, в България: На 9.9.1944 г. е свалено демократичното правителство на Константин Муравиев – никакъв „монархофашизъм“. И кой го заменя – комунисти и пар ексаланс фашистката партия Звено. Премиер за параван на комунистите става негодника Кимон Георгиев – участник и в трите военни преврата. Министър на пропагандата е Димо Казасов – автор на показателната възхвала на фашизма „В отечеството на Мусолини“ . Комунизма и фашизма са тоталитарни близнаци – докато се скарат за плячката Сталин и Хитлер съвместно разпалват Втората световна война и си поделят Европа: СССР заграбва прибалтийските държави, после части от Румъния и Финландия после Хитлер и Стали н си поделят Полша. Къде е благородната ви кауза бе другарю Иванов? Посочете ми само един добър резултат от комунистическия тоталитаризъм. До войната България е водеща икономика на Балканите – не е богата страна – тогава малко държави са богати. Дори скандинавските страни неса още такива. А вижте сега къде са страните, които не са били поробени от СССР и болшевизма, и къде сме ние. Вашата партия уби България и продължава да я убива и до ден днешен – едва диша. Нямате ли поне капка срам, докато си консумирате вината заедно с мезетата. Ако поне имахте малко ум, не съвест, поне нямаше да ръсите постоянно цинизми като тези на Боков, Станишев, Орешарски, Доган, Местан и компания.
        Ангел Николов.

  1. Гошко комуниста не спира да залива пространството със СЪРБОМАНСКИ и КОМУНИСТИЧЕСКИ постове, другарю Иванов вие 100% сте славянин, нали така ? Всеки уважаващ себе си комунист е славянин и разбира се славянски БРАТ на сърбите и руснЯците, но трябва да ви разочеровам, защото ние Българите НЕ СМЕ славяни, от което произлиза, че вие комунистите/славяни няма как да сте братя с НАС БългАРИте, защото БългАРИте НЕ сме славяни това вече го научно го доказаха, както историците, така и археолозите, освен това и научно чрез ДНК тестове беше доказано че БългАрите имаме изключително НИСЪК процент славянска кръв (около 3,5 % при някои Българи), да не говорим колко Български храмове и военни обекти, градове… бяха открити от научните ни експедиции които дълго време работиха на територията на Афганистан и Иран(или на територията на древна ПЕРСИЯ), името Иран произлиза от древноперсийското aryanam, означаващо земята на Арийците, учените откриха по тези места множество Български религиозни(Митристки) комплекси, единият носещ името – Мадара……, но нека спрем до тук и да попитам, тогава вие „гуси-н“ славянин какво търсите в БългАРИЯ, защо не се преместите да живеете в някоя славянска държава, примерно любимата ви SRBIYA ,или рАССия ?!
    Там на всеки ъгъл ще се наслаждавате на славянската и болшевишката кОлтура, на всеки ъгъл очите ви ще се радват на еврейско-болшевишкият символ на сатаната-БАФОМЕТ червената болшевишка петолъчка, както и работническите инструменти сърпа и чука, какво ОЩЕ търсите в нашата БългАРИЯ ?!

Вашият коментар