Един коментар за “Шествие с плакати около ПСА на 9.01.2011

  1. Разбира се че нерегламентираното поведение на млади социалисти и чегевари беше крайно антидемократично и хулиганско на 9-ти Яну 2011, в никоя европейска демокрация такова не се толерира в общество, а бива категорично и недвусмислено в зародиш осъдено, отхвърлено и нетолерирано!

    Дори могат да бъдат дадени на съда, което не е късно! Българските социалисти са малко по-специален случай, те разбират от демократични правила тогава когаго биват глобени, арестувани и санкционирани – едва тогава разбират от демократични правила и закони, да

    Дълбоко в техния червен ген обаче, глуждае онзи вечен комплексен порив за мъст, за ненавист към политическия опонент, за насилие, за предателства, издевателства, за насаждане на класови омрази и разединения, за кражби, за клевети, за организирани икономически престъпления – тоест всичко което подръжниците онаследиха от своите предводители българските комунисти, да.

    С хулиганщината си противниците на гражданската инициатива не биха спечелили нищо съзидателно, нито обществена подкрепа, напротив – и докато чуят хората за тях остават ужасени, и казват: „Тези с чегеваристките знамена, това са онези верни съзаклетници на терориоста Че Гевара!“

    Да не говорим що извратен народ броди из социалните мрежи и най-нелепо обижда съгражданите, което не мога да го оприлича нито с европейската, нито с християнската, нито с българската култура.

Вашият коментар